Pazılı Lorlu Omlet
2 porsiyon
1 porsiyonu 200 kalori; 2 köfte kadar et ve 1 tatlı
kaşığı yağa denktir.
3 yumurta
1yemek kaşığı süt
1 / 2 çay kaşığı tuz
1/2 çay kaşığı karabiber
1 yemek kaşığı zeytinyağı/tereyağı
1 demet pazı, temizlenmiş ve saplı
50 gr lor lor
küçük bir kapta yumurta, süt, karabiber ve
tuzu çırpın. Ayrı bir tavada 1 yemek yağı ısıtın. Sadece Solana kadar 4-5 pazı
yaprağını tereyağında çevirin. Kalan yağı da eriterek yumurtayı içerisine
kırın. Yumurtayı biraz pişirdikten sonra bir kaşık yardımıyla üzerine loru da
ilave edin. Daha sonra omleti katlayın ve pazı ile servis edin.
Yorumlar
Yorum Gönder