Hindistan Cevizli Chia Puding
4
porsiyon
1
porsiyonu 165 kalori
4 yemek
kaşığı chia tohumu
2 çorba
kaşığı öğütülmüş keten tohumu
¾ bardak
hindistan cevizi sütü
¼ bardak
limon suyu(1-2 limondan)
1 adet mango(2 adet şeftali)
10 adet büyük
nane yaprağı
1 tutam
kakule
2-3 kırılmış
buz küpleri
Hindistan
cevizi sütü ile chia tohumu ve öğütülmüş keten tohumunu birleştirin. Iyice karıştırın ve 15 dakika buzdolabında
şişmeye bırakın, ya da geceden hazırlayıp sabaha kadar buzdolabında muhafaza
edin. Diğer malzemeleri de ekleyerek hepsini blenderize edin. Daha taze olması
için buzları ekledikten sonra tekrar pürüzsüz hale gelene dek blenderdan
geçirin. Servis edeceğiniz bardaklara doldurduktan sonra isteğe göre üzerini
nane yaprakları ve mango dilimleri ile süsleyebilirsiniz.
Yorumlar
Yorum Gönder