Narın Gücü

Kalp hastalıkları ve hipertansiyon risk faktörlerini azaltan,
Prostat kanseri ile mücadele eden nar, tıpkı goji bery ve acai gibi kilo verme sürecinde size yardımcı olacaktır. Nar mükemmel bir lif kaynağı olarak, tokluk hissini artırır ve aşırı yemeyi önler. Bunun yanında günlük almanız gereken C vitamininin %17 sini ve K vitamininin %20 sini karşılar. Narın içindeki polifenol denilen antioksidanlar, serbest radikallerle savaşır, potansiyel kanser hücrelerini ortadan kaldırır ve sağlıklı hücrelerin hayatta kalma şansını artırır.

Narın bütün bu avantajlarını diyetinize eklemek için bu önerileri göz önünde bulundurun

1. Kahvaltı rutininizi narla renklendirin!
Biraz yulaf, bir avuç müsli ve bir kase yoğurdun içine nar taneleri ekleyerek yemeyi deneyin!

2.Çorbalarınıza veya salatalarınıza serpiştirin! Yağlı salata soslarından vazgeçmek istiyorsanız mutlaka narla yemeyi deneyin.

3. Suyunu için! Narı açmak zor, soymak daha da zor öyle değilmi? Narı suyunu sıkarak tüketmeyi deneyin keyifli olacaktır.


4. Atıştırmalık olarak değerlendirin! Ara öğünlerinizde abur cubur yerine nar tercih edin böylece bu kış ara öğün alışkanlıklarınızı değiştirmeye bir adım atın.

Yorumlar

  1. mrb, insulin direncim var,aclik sekeri de sinirlarda , narin miktarini gunluk olarak nasil ayarlamak lazim acaba, meyveleri sinirli yemen lazim dendi :(( tskler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar