Domates & Kekikli Somon




4 kişilik
1 porsiyonu  260 kalori; 3 köfte kadar et ve 1 tatlı kaşığı yağa denktir.

1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 soğan, doğranmış
400g domates doğranmış olabilir
1 tepeleme yemek kaşığı hafif, yumuşak kahverengi şeker
Birkaç dal kekik, elimden yaprakları
1 yemek kaşığı soya sosu
400 g somon


Bir tavada yağı hafifçe ısıtın, balıkları hafif kızarana kadar sonra 5-6 dakika kızartın. Ayrı bir kapta domates, şeker ve soya sosunu pişirin. Sosu 5 dakika kadar pişirdikten sonra içine balığı ekleyin. kapağını kapatın ve tekrar 8-10 dakika kadar pişirin. Sıcak şekilde servis edin. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar